Lloguer

Lloguer de material

Ja fa uns quants anys que el CEE disposa d’un servei de lloguer de material de muntanya, amb l’objectiu de donar servei als socis i sòcies que vulguin iniciar- se o provar diferents especialitats de muntanya. Per això cada nova temporada el CEE inverteix en material nou. Els preus de lloguer son molt assequibles, doncs es prioritza el servei. A més és gratuït en el cas que el material s’utilitzi per algun dels cursos que fem a l’entitat.
El lloguer de material és exclusiu per als socis i sòcies de l’entitat. És un servei deficitari que mantenim gràcies a les activitats extraordinàries per recollir diners i a les hores de dedicació de la gent encarregada. Per això cal tenir molta cura amb el material que tindreu a les mans, fer-ne un bon us i tornar-ho net i amb perfectes condicions.

Normativa del servei de lloguer

El servei de lloguer es farà només els dimecres de 20:00 a 21:00 h, tant l’entrega com el retorn; la secretaria del centre com a tal, no pot lliurar el material de lloguer. El material es pot reservar prèviament, per telèfon o per e-mail (lloguermaterial.CEE@gmail.com). El preu de lloguer és per un cap de setmana de dos dies. Per a periodes més llargs (caps de setmana llargs,…) cal consultar les condicions. El pagament del lloguer es farà en el moment de la recollida de material. En cas de no retorn dins el periode establert es cobrarà l’import del lloguer d’un cap de setmana. El material per a cursos de formació organitzats per el centre excursionista serà gratuït. Abans de recollir-lo cal revisar el seu estat. No s’acceptaran reclamacions després de la seva recollida. El material sempre es retornarà net i en bon estat. En cas de desperfectes o trencament el centre es farà càrrec, en el ben entès que se’n hagi fet una utilització adequada. En cas de pèrdua si que es cobrarà l’import del preu actual del material. Les cordes i cordinos, per qüestions de seguretat, estaran fora del servei de lloguer i tampoc es faran servir per a usos personals. Únicament estaran al servei d’activitats programades pel Centre supervisades per les persones responsables de l’activitat. El CEE no es farà responsable dels accidents que es puguin produir amb l’ús del material.

ArticlePreus
casc3 €
piolet5 €
piolet cascades (parell)8 €
dissipador vies ferrades5 €
grampons5 €
raquetes de neu5 €
arva5 €
Preus de lloguer.