ASSOCIA'T


Associant-te al CEE estàs ajudant a mantenir l’estructura que permet el seu funcionament, i a més, aconsegueixes avantatges addicionals, ja que el centre forma part de l’entitat Espluga Viva. Podràs:

1. Participar a les activitats i tallers que organitza l’Espluga viva (taller de gralla, de guitarra, curset, el pati blau...) i rebre informació de les seves activitats.

2. Accés a les targetes federatives i d’assegurança de les diferents especialitats, gestionades per la nostra administració.

3. Possibilitat de lloguer de material, exclusiu per als socis: muntanya i escalada.

4. Assistir als cursets i jornades d'iniciació o perfeccionament de les diverses activitats: escalada, esquí alpí, esquí de muntanya, esquí de fons, alta muntanya, muntanya mitja, senderisme, espeleologia, fotografia, història, raquetes, botànica, bicicleta tot terreny, etc

5. Dret d’utilització dels diferents espais de l’entitat dins dels horaris establerts que són: de dilluns a divendres, de 17h a 20 h..

6. Participació en les sortides excursionistes mensuals de les diferents seccions.

7. Opció de formar part de les diferents seccions, com a lleure personal, organitzant les activitats.

8. Ús del rocòdrom en horaris acordats amb la secció muntanya per als qui estiguin interessats en entrenar-se.

9.Conferències, xerrades i audiovisuals periòdics de caràcter cultural i esportiu.

Quotes


1. Quota jove (fins a 30 anys)------------------------20,00€ anuals
2. Quota individual ( a partir de 30 anys)--------30,00€ anuals
3. Quota familiar------------------------------------------70,00€ anuals
4. Assegurança per un dia ---------------------------------4,5€
(En totes les nostres sortides es necessari estar cobert per una assegurança o per la tarja federativa)
Com donar-se d'alta


1. Pots passar pel centre qualsevol tarda de 17h a 20 h.
2.On-line: Omplint el formulari adjunt i enviant-nos-el al correu secretaria@esplugaviva.cat junt amb una transferència o un ingrés al compte corrent ES06 3025 0004 3214 3328 7653. (especificant el nom i la frase: quota de soci)
LLICÈNCIES FEECConsulteu aquí les modalitats i preus i trieu aquella que s’adequa a les vostres necessitats. Per a fer el pagament, cal que ingresseu la quantitat al c/c ES06 3025 0004 3214 3328 7653 i envieu el resguard per correu electrònic a la secretaria (secretaria@esplugaviva.cat) indicant el nom de la persona assegurada i la modalitat escollida. Us enviarem un e-mail confirmant que la vostra assegurança està activada en un període no superior a les 24 h si la tramiteu abans de dijous a les 18 h. En cas contrari, no podrem activar-la fins dilluns. Us aconsellem, doncs, que planifiqueu amb temps les sortides que voleu fer i que, si en feu habitualment, contracteu una assegurança anual ajustada a les vostres activitats.

Formulari Inscripcions

Info

Pots contactar amb nosaltres presencialment, de dilluns a dijous de 16 a 20 h Per telèfon o per correu electrònic. Ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible:

Email

Telefon : 934733909

Horaris

de 16:00h

a 20:00 h

Dilluns a Dijous

Ubicació

Esplugues de Llobregat

08950

Tel 934733909

Email : secretaria@esplugaviva.cat

© Centre Excursionista Esplugues 2018